Conditii de utilizare Stiati ca...?

Informatiile referitoare la evenimentele prezentate pe dordeduca.ro au caracter informativ. Desi in majoritatea cazurilor facem tot posibilul sa fim la curent cu ultimele modificari ale programelor, intotdeauna e posibil sa apara amanari, modificari neanuntate / de ultim moment, dictate de organizatori, independent de bunele noastre intentii.

Apropos, de bune intentii, reproducerea neautorizata a materialelor dordeduca.ro este interzisa. Preluarea partiala a informatiilor adunate de redactia dordeduca.ro trebuie insotita de precizarea sursei.

Alte consideratiuni:
Uram spamul la fel de mult ca si voi. Informatiile colectate in momentul inregistrarii utilizatorilor ddd sunt confidentiale si promitem sa nu le dam mai departe, nici daca suntem gadilati pana la epuizare sau se presare ceara pe lobii urechilor sau mai stim noi unde.
Putem oferi unor terte parti anumite informatii de ansamblu(statistice) referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului insa aceste informatii nu vor cuprinde sub nici o forma date personale de identificare (nume, email, adresa, data nasterii, telefon).

______
echipa dordeduca